20. sept 2012

20. september 2012

Täna osalesid võistlusmängus Tartu Karlova Gümnaasiumi ja Tallinna Sakale Eragümnaasiumi õpilased.

Tempo! Tempo! Ruttu-ruttu! Need on kindlasti sõnad, mis iseloomustavad seda võistluspäeva. Miks? Sest täna osalenud õpilastel on aeg väga hästi planeeritud. Tartu Karlova Gümnaasiumi noored pidid näiteks hommikuselt orienteerumisvõistluselt jõudma õhtuks Tartusse teatejooksu võistlustele.

Ja üleüldse oli näha, et ega ükski osalejatest ei tulnud meie projekti uimerdama. Kõikidel võistkondadel oli ikka täitsa tõsi taga ja ülesandeid võeti täie tõsidusega. Seejuures ei puudunud aga ka innukas suhtumine mängu ja kaaslastega koos-tegemise nautimine.

Hommik algas omaloomingulise luuletusega Karlova Gümnaasiumist – selle argipäevast ja pidulikemast hetkedest ning Sakala Eragümnaasiumi hoogsa hea-tuju-lauluga, millega liitusid sujuvalt ka tartlased.

Orienteerumine ei paistnud noortel konti murdvat, fotod tulid ka üsna head välja (tõsi, mõni oli teistest ikka parem ka) ja viktoriini lahendamine läks samuti ladusalt (oli näha, et osatakse kasutada ka ekraaniga mobiilseid infoallikaid – eks ole tänapäeva noored ju tehnikaga hästi varustatud) ☺

Oli, kuidas oli, lõpuks sai aga päev otsa ja kõik punktidki kokku arvutatud. Võitjaks tuli võistkond nr 3 “Kolmed”. Meil on teie üle hea meel ja soovime teile palju õnne! Palju õnne ka 2. koha saavutanutele! Teie kaotus oli väga-väga napp… Nii et tegelikult olid kaks esimest võistkonda ikka väga-väga tasavägised.
Kõikidele mängus osalenutele soovime mängulusti, edasisi võite ja huvitavaid ettevõtmisi! Edukat kooliaastat samuti!

Võistluspäeva koondtulemused on niisugused:
I koht – võistkond nr 3 “Kolmed” (75 punkti)
II koht – võistkond nr 2 “74” (74 punkti)
III koht – võistkond nr 6 “Kiek in de Kök” (68 punkti)
IV koht – võistkond nr 4 “Dream Team” (65 punkti)
V koht – võistkond nr 7 “Teletupsud” (57 punkti)
VI koht – võistkond nr 5 “Saku” (56 punkti)
VII koht – võistkond nr 8 “Elav GPS” (53 punkti)
VIII koht – võistkond nr 1 “Ükskõik” (52 punkti)

Selle päeva videoklipp asub siin: http://youtu.be/IKHuhtxLSIc