25. sept 2013

25. september 2013

Tänane võistluspäev algas lootusrikkalt – päike paistis, noorte näod särasid, kõlas laul ja kanti ette värsiread… Ning siis suunduti rajale – orienteeruma Tallinna vanalinna.

Seekord olid võistkonnad moodustatud Tallinna Juudi Kooli ja Tapa Gümnaasiumi õpilastest. Ja otse loomulikult ei puudunud ka Tapsi ☺ Oli võistkondi, kes said kiiresti hoo sisse, kuid oli neidki, kel algus üsna konarlikult läks. Aga noored kohanevad kiiresti ja üsna pea toimis kõik nagu kellavärk ☺ Viktoriini ajaks olid kõik võistkonnad igatahes parimas tööhoos. Fotod vaatasime kõik üheskoos üle, lahendasime lõdvestuseks veel mõned lisaülesanded ja saime aimu sellest, mis noortel mõttes mõlgub. Lõpuks selgus pingerida, milles esikoha võitis ülekaalukalt Tapsi võistkond. Palju-palju õnne!

Kuna kõik võistkonnad andsid teada oma rõõmudest ja muredest, tegudest ja unistustest, siis olgu siinkohal ära toodud ka koondportree tänastest osalejatest. Selgus, et muresid ei ole noortel õnneks palju.

Peamiselt kurdeti selle üle, et külm on. Sellest siis soov, et oleks soe ilm. Kuid unistatakse ka heast töökohast, ilusatest sportautodest ja võimalusest hästi palju reisida. Noored rõõmustavad uute kinnaste, kuuma tee ja saiakeste üle. Rõõmu teeb ka see, et üheskoos sai vanalinnas käidud ja et õhtul saab trenni minna. Märgiti, et võiks minna ka kinno, Pariisi, Siberisse, soojale maale ja Ibizale. Ja kui saaks veel söögiks hamburgerit, friikaid, kotletti, magustoitu, juustu, kana, kapsast, pelmeene, borši, lasanjet, sushit, šokolaadi, kringlit ja pizzat, siis oleks elu täitsa ilus☺ Oi, me soovime, et te soovid täituksid! Hoiame teile pöialt ja soovime edukat kooliaastat!

Siin on ka võistluspäeva koondtulemused:
I koht – võistkond nr 6 “Nemiroff” (75 punkti)
II koht – võistkond nr 8 “Kartul” (71 punkti)
III koht – võistkond nr 1 “Peegel” (66 punkti)
IV koht – võistkond nr 2 “Hansa” (66 punkti)
V koht – võistkond nr 7 “Hulljulged” (57 punkti)
VI koht – võistkond nr 5 “5” (56 punkti)
VII koht – võistkond nr 4 “Skorpion” (43 punkti)
VIII koht – võistkond nr 3 “Kiired ja Vihased” (37 punkti)

Selle päeva videoklipp asub siin: http://youtu.be/K0R-0nLmSY4

Nii see oli: